Wie zijn wij?

De NuytGroep is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen en adviezen in de elektrotechniek. Wij bieden onze klanten passende, eerlijke en betaalbare oplossingen voor:
• Het opwekken van duurzame energie.
• Het besparen van energie.
• Het monitoren van het energieverbruik.
• Een duurzaam en gezond binnenklimaat.

Geschiedenis
Henny Nuijten en Anton Nuijten zijn de 2 ondernemers in de NuytGroep.
2 broers met al jaren lange ervaring in de elektrotechniek in de breedste zin van het woord.
Henny in eerste instantie in de beveiligingstechniek (inbraaksignaleringssystemen; camerasystemen; toegangscontrole; etc.) later vooral in de elektrotechniek met duurzaamheid als uitgangspunt.
Anton al 30 jaar werkzaam in de industriële automatisering.
In 2011 besloten de broers tot nauwere samenwerking met als speerpunt “DUURZAAMHEID”.
Deze samenwerking resulteerde uiteindelijk op 1 januari 2014 tot de oprichting van De NuytGroep voor duurzame elektrotechniek.

Mannetje0001Het heden
De NuytGroep is inmiddels een gerenommeerd elektrotechnisch installatie bedrijf met plaatselijke, regionale en landelijke duurzame projecten.
Door nauwe samenwerking met grote partners als Rexel Nederland, Solarworld en Archimedes staat de NuytGroep garant voor langdurige garanties op de projecten. Energie zonder zorgen!
Er wordt gebruik gemaakt van gedreven, gemotiveerde en vakkundige mensen. Deze vakmensen leveren kwaliteit werk met ook aandacht voor veiligheid (allen in bezit van VCA-2 certificaat).

Al met al een zeer betrouwbare partner voor uw duurzame projecten.