Zonnestroominstallaties

Zonnestroominstallaties zijn de laatste jaren steeds beter en betaalbaarder geworden. Zeker nu de overheid het bedrijfsleven probeert te stimuleren door allerlei subsidies en tegemoetkomingen is het NU het moment om in deze energievorm te investeren. Ook voor de particulier is het zeer rendabel om nu te kiezen voor zonnepanelen. Het is nog steeds mogelijk om als particulier de BTW terug te krijgen. Wanneer u kiest voor De NuytGroep krijgt u een eerlijk advies! Wij komen altijd op locatie kijken zodat we u een gedegen advies kunnen geven. Eerlijke terugverdientijden; een goede keuze wat betreft panelen en de juiste keuze van omvormer(s) De NuytGroep heeft voor hun installaties gekozen voor zeer hoge kwaliteit producten. Wij onderscheiden ons in de markt door:

  • Kwaliteit
  • Eerlijk en gedegen advies
  • Geen ”kleine lettertjes” in de offerte/overeenkomst (prijs is prijs)

 

De talloze voordelen van zonnepanelen

Het laten aansluiten van zonnepanelen is al een tijd lang een populaire keuze als het gaat om verduurzaming. En dat is niet zo vreemd, want een zonnestroominstallatie is een toegankelijke optie binnen de duurzame energie. De kosten zijn relatief laag en de panelen zijn voor vrijwel elk dak geschikt. Bovendien zijn er subsidies beschikbaar gesteld, wat de kosten nog eens verder drukt. Geen beter moment om voor het installeren van zonnepanelen te kiezen!

  • Toepasbaar in vrijwel ieder huishouden
  • Strak en esthetisch verantwoord
  • De investering heeft zich doorgaans al snel terugverdiend
  • Geleverd met (micro-)omvormer en Click-Fit/Flat-Fix bevestigingssysteem
  • Te combineren met groene daken voor extra rendement

Welke zonnepanelen voor u?

Er zijn eindeloos veel zonnepanelen op de markt. Welk type, hoeveel stuks en in welke samenstelling voor u een goede keuze zijn, hangt maar net af van uw specifieke situatie. Het ligt bijvoorbeeld aan de ligging van uw woning, het verbruik binnen uw huishouden en of er nog andere duurzame installaties aanwezig zijn.

Uiteraard kunt u zich laten adviseren door uw specialist. Met jarenlange ervaring hebben wij ondertussen genoeg expertise in huis om u van eerlijk advies op maat te voorzien. Zo weet u zeker dat u straks het maximale uit uw zonnepanelen haalt.

Gecertificeerd partner van Q-Cells

De NuytGroep verzorgt de complete, veilige installatie van zonnepanelen. Daarbij zijn wij gecertificeerd partner van Q-Cells: producent van prestatiesterke, betrouwbare zonnepanelen. Tevens werken wij conform de NEN 1010 en VCA. De nieuwe groep leggen wij ook probleemloos aan. Bij het aansluiten van de zonnepanelen installeren wij overigens een Gateway-monitoringssysteem, waarmee u inzicht heeft in de energie die u opwekt. Daarmee bieden wij 100% gegarandeerd een op-en-top werkend systeem.

 

De omvormer(s)

Welke omvormer voor u het meest gunstig is erg afhankelijk van de situatie. Daarom komen wij dus altijd op locatie kijken.

Micro-omvormers zijn kleinere omvormers, 1 per paneel deze worden onder de panelen geplaatst. Dit heeft velen voordelen, t.w. geen last van schaduwwerking en minder verlies. Deze omvormers zijn vaak duurder in aanschaf maar met een garantie van 20 jaar is het, gezien de leverduur van de panelen toch vaak de meest verstandige keuze.

SMA omvormers zijn de toppers in de markt en van Duitse kwaliteit. Voor bijna elk zonnestroominstallatie heeft SMA een passende omvormer ontwikkeld. Waaronder bijvoorbeeld de Sunny Tripower deze omvormer is speciaal voor grote industriële installaties en met zijn ingebouwde plant control op de toekomst voorbereid. Met name in het regelen van het blindvermogen.

 

Bevestigingssysteem

Click-Fit/Flat-fix is een Nederlands product dat door alle instanties in de bouw wereld toe gelaten. Daarbij is Click-Fit/Flat-fix marktleider in Nederland.

 

Installatie en veiligheid

De manier van werken staat bij ons hoog in het vaandel. De aanleg van de kabels gebeurd netjes en conform de NEN1010. De route van de bekabeling wordt altijd met u overlegd. De installatie wordt aangelegd en geplaatst door onze monteurs, welke allemaal een gedegen opleiding hebben genoten in PV-installaties. Wij werken altijd netjes; schoon en denken met de klant mee. Naast deze normen en regels werken wij ook 100% veilig. Want wist u dat u als
opdrachtgever daar ook verantwoordelijk voor bent. Daarom zijn wij als NuytGroep 100% VCA gecertificeerd.

 

Monitoring

Doordat wij als NuytGroep vaak kiezen voor micro omvormers hoort daar standaard een monitoringsysteem bij. Elke omvormer wordt door middel van de Gateway gemonitord en op het internet gebracht. Bij de andere omvormers wordt deze optie standaard mee aangeboden. Hierdoor kunt u, maar ook wij, dagelijks zien wat de zonnestroom installatie aan energie opwekt. Bij eventuele storingen kunnen wij dus met u meekijken en direct het probleem vaststellen en aanvangen met het verhelpen.

Dus 100% garantie op een goed werkend systeem!

 

Garanties

Naast alle productgaranties betrekken wij onze materialen ook nog eens bij een groothandel welke niet alleen PV materialen vertegenwoordigd maar ook overig elektrotechnisch materiaal. Mocht de NuytGroep, om wat voor reden dan ook er niet meer zijn in de toekomst, zal deze groothandel garant staan voor de garanties afgegeven op onze producten.

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Dat kan in onze agenda!

Wij van de NuytGroep komen altijd langs om uw situatie 100% goed in te schatten om vervolgens een gedegen, eerlijk advies en prijs (compleet) af te geven.

Flatfix Fusion

“Flatfix Fusion” daksysteem in combinatie met betonnen “broodjes”. De NuytGroep gebruikt bij de installatie van zonnepanelen op platte daken het FlatFix fusion systeem in combinatie met betonnen “broodjes”. Deze broodjes zijn betonnen blokken die perfect […]

Micro-omvormers

Gebruik van micro-omvormers.

Door gebruik te maken van micro-omvormers heeft de zonnestroominstallatie weinig last van schaduw werking. Een schoorsteen heeft hierdoor weinig invloed op de positionering van de panelen.  Door gebruik te maken van micro-omvormers halen we […]

Zwarte Zonnepanelen

Esthetisch verantwoord.

De NuytGroep kiest graag voor panelen die ook esthetisch verantwoord zijn. De (linker) buren moeten er ook tegen aan kijken.  Deze buren kozen voor een collega installateur.

Elk type dak

Voor elk dak een systeem.

Voor elk bestaand dak heeft de NuytGroep een oplossing. Van platte daken tot leien daken.