Zonnestroominstallaties

Zonnestroominstallaties zijn de laatste jaren steeds beter en betaalbaarder geworden. Zeker nu de overheid het bedrijfsleven probeert te stimuleren door allerlei subsidies en tegemoetkomingen is het NU het moment om in deze energievorm te investeren. Ook voor de particulier is het zeer rendabel om nu te kiezen voor zonnepanelen. Het is nog steeds mogelijk om als particulier de BTW terug te krijgen. Wanneer u kiest voor De NuytGroep krijgt u een eerlijk advies! Wij komen altijd op locatie kijken zodat we u een gedegen advies kunnen geven. Eerlijke terugverdientijden; een goede keuze wat betreft panelen en de juiste keuze van omvormer(s) De NuytGroep heeft voor hun installaties gekozen voor zeer hoge kwaliteit producten. Wij onderscheiden ons in de markt door:

  • Kwaliteit
  • Eerlijk en gedegen advies
  • Geen ”kleine lettertjes” in de offerte/overeenkomst (prijs is prijs)

 

De panelen

Voor de panelen maken we gebruik van verschillende TOP merken waaronder:

SolarWord Mono (zwart) of SolarWord Poly (blauw)

SolarWord is een Duits-Amerikaans product. In ons geval de Duitse toppers. SolarWord geeft 30 jaar vermogens garantie. 10 jaar tot 92,7% en maar liefs 82,6% tot 30 jaar.

Ritek Mono of poly (beide Zwart) uitvoering

Ritek is een Taiwanees topmerk. Ritek is één van de weinige panelen bouwers welke i.p.v. 3 diodes (3 strings met 20 cellen per paneel) 6 diodes heeft. Waardoor vervuiling en eventuele schaduw minder verlies geeft. Daarbij geeft men 25 jaar vermogensgarantie! 10 jaar tot 90% en maar liefs 80% tot 25 jaar.

 

De omvormer(s)

Welke omvormer voor u het meest gunstig is erg afhankelijk van de situatie. Daarom komen wij dus altijd op locatie kijken.

Micro-omvormers zijn kleinere omvormers, 1 per paneel deze worden onder de panelen geplaatst. Dit heeft velen voordelen, t.w. geen last van schaduwwerking en minder verlies. Deze omvormers zijn vaak duurder in aanschaf maar met een garantie van 25 jaar is het, gezien de leverduur van de panelen toch vaak de meest verstandige keuze.

SMA omvormers zijn de toppers in de markt en van Duitse kwaliteit. Voor bijna elk zonnestroominstallatie heeft SMA een passende omvormer ontwikkeld. Waaronder bijvoorbeeld de Sunny Tripower deze omvormer is speciaal voor grote industriële installaties en met zijn ingebouwde plant control op de toekomst voorbereid. Met name in het regelen van het blindvermogen.

 

Bevestigingssysteem

Click-Fit/Flat-fix. is Nederlands product, door alle instanties in de bouw wereld toe gelaten. Daarbij is Click-Fit/Flat-fix marktleider in Nederland.

 

Installatie en veiligheid

De manier van werken staat bij ons hoog in het vaandel. De aanleg van de kabels gebeurd netjes en conform de NEN1010. De route van de bekabeling wordt altijd met u overlegd. De installatie wordt aangelegd en geplaatst door onze monteurs, welke allemaal een gedegen opleiding hebben genoten in PV-installaties. Wij werken altijd netjes; schoon en denken met de klant mee. Naast deze normen en regels werken wij ook 100% veilig. Want wist u dat u als
opdrachtgever daar ook verantwoordelijk voor bent. Daarom zijn wij als NuytGroep 100% VCA gecertificeerd.

 

Monitoring

Doordat wij als NuytGroep vaak kiezen voor micro omvormers hoort daar standaard een monitoringsysteem bij. Elke omvormer wordt door middel van de Gateway gemonitord en op het internet gebracht. Bij de andere omvormers wordt deze optie standaard mee aangeboden. Hierdoor kunt u, maar ook wij, dagelijks zien wat de zonnestroom installatie aan energie opwekt. Bij eventuele storingen kunnen wij dus met u meekijken en direct het probleem vaststellen en aanvangen met het verhelpen.

Dus 100% garantie op een goed werkend systeem!

 

Garanties

Naast alle productgaranties betrekken wij onze materialen ook nog eens bij een groothandel welke niet alleen PV materialen vertegenwoordigd maar ook overig elektrotechnisch materiaal. Mocht de NuytGroep, om wat voor reden dan ook er niet meer zijn in de toekomst, zal deze groothandel garant staan voor de garanties afgegeven op onze producten.

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wanneer u interesse heeft voor een zonnestroominstallatie zonder zorgenneem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte/advies. Wij van de NuytGroep komen altijd langs om uw situatie 100% goed in te schatten om vervolgens een gedegen, eerlijk advies en prijs (compleet) af te geven.

Flatfix Fusion

“Flatfix Fusion” daksysteem in combinatie met betonnen “broodjes”. De NuytGroep gebruikt bij de installatie van zonnepanelen op platte daken het FlatFix fusion systeem in combinatie met betonnen “broodjes”. Deze broodjes zijn betonnen blokken die perfect […]

Zonnepanelen en Groen dak

Panelen in combinatie met een groen dak.

Wist u dat het rendement van zonnepalen in combinatie met een groen dak 5 tot 10% hoger kan zijn. Doordat zonnestroominstallaties bij hogere temperaturen minder gaan presteren is de […]

Micro-omvormers

Gebruik van micro-omvormers.

Door gebruik te maken van micro-omvormers heeft de zonnestroominstallatie weinig last van schaduw werking. Een schoorsteen heeft hierdoor weinig invloed op de positionering van de panelen.  Door gebruik te maken van micro-omvormers halen we […]

Zwarte Zonnepanelen

Esthetisch verantwoord.

De NuytGroep kiest graag voor panelen die ook esthetisch verantwoord zijn. De (linker) buren moeten er ook tegen aan kijken.  Deze buren kozen voor een collega installateur.

Elk type dak

Voor elk dak een systeem.

Voor elk bestaand dak heeft de NuytGroep een oplossing. Van platte daken tot leien daken.