Onze winteractie zonnepanelen in deze tijd van het coronavirus.

 

Via onze site kunt u een afspraak maken met één van onze mensen voor de opname om te komen naar een aanbieding. Dat kan nog steeds. Dus bent u vrij om een afspraak te maken met één van onze mensen.  Dat kan in onze agenda!

Tijdens ons bezoek schudden wij geen handen en proberen minimaal een 2 meter bij u en/of uw huisgenoten vandaan te blijven. Onze mensen reinigen hun handen voordat ze bij u binnen stappen.

 

Wel aanbieding, geen bezoek.

 

In deze tijd kunnen wij ons voorstellen dat u bezoek niet op prijs stelt, maar toch graag wel een aanbieding zou willen ontvangen

Dan vragen wij u een mail te sturen, aan info@nuytgroep.com  met daarop;

 

  • Uw complete naam-adres-woonplaats gegevens alsmede uw telefoonnummer.
  • U verbruik per jaar in kWh
  • Heeft u plannen om binnen een bepaalde tijd elektrisch te gaan koken of elektrisch te gaan rijden. Of andere meer elektra vragende uitbreidingen.
  • En heel belangrijk een foto van uw meterkast.

 

Het gesprek wat wij dan normaal aan de keukentafel met u voeren doen we dan telefonisch, dus ook daarover graag in die mail aangeven wanneer u liefst gebeld zou willen.

 

Wij horen graag van u

Team NuytGroep

Winteractie

Direct een afspraak inplannen? Dat kan in onze agenda!

Na de succesvolle jaren 2017 en 2018 waarbij we de groepsaankoop zonnepanelen Utrechtse Heuvelrug / Regionaal Energieloket hebben mogen verzorgen, en 2019 een mooi jaar waarbij we vele aanvragen en opdrachten hebben mogen ontvangen uit de mond op mond aanbevelingen van onze relaties hebben we nu een nieuwe winteractie zonnepanelen voor Zuid Oost Utrecht.

Toen geselecteerd op basis van;

  • Kwaliteit van de aangeboden materialen (zonnepanelen; omvormer en montagesysteem)
  • Geboden Garanties.
  • Vak certificaten en keurmerken.
  • Prijs
  • Afstand tot zuid-oost Utrecht. Lokaal is duurzaam!

Uw voordeel

Scherpe Prijs

In deze actie zijn de prijzen gelijk gebleven aan de acties van 2018. Voordeel nu is dat u voor de kwaliteit welke wij leveren het zelfde gaat betalen echter met meer opwekvermogen. Onze huidige zonnepanelen hebben afhankelijk van type een vermogen van 335Wp of 350Wp.

Deze actie heeft een tweede gezicht; als u dit samen met uw buren doet komen er nog extra kortingen boven op de actie prijzen.

Hoge kwaliteit

In het verleden is er door het Regionaal Energie Loket veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het materiaal. Er hebben een aantal experts meegekeken en deze hebben uit meerdere leveranciers de beste gekozen. Hierbij is vooral gekeken naar prijs/kwaliteit verhouding.

Lokale installateur

De NuytGroep is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen. Volgens het Regionaal Energie Loket zelfs een voorbeeld voor de collega installateurs.

Het grote voordeel van lokaal is dat de aanrijtijden zeer kort zijn ingeval van eventuele storingen; Korte reistijd is natuurlijk veel duurzame en u stimuleert de lokale economie.

Plan direct een afspraak in onze agenda!

Hoe gaat het in z’n werk

Wanneer u interesse heeft in een geheel vrijblijvend advies kunt u een afspraak maken in de automatische agenda of telefonisch op 0343-410783.
Wij komen dan voor een gesprek aan de “keukentafel” waarin we al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij inspecteren uw dak en bekijken samen met u welk systeem voor u het meest geschikt zou zijn.
Vervolgens krijgt u binnen een week een passende aanbieding met daarin de prijs met een eerlijke terugverdientijd.
Wist u dat u als particulier nog steeds de Btw kan terugvorderen over de aanschaf van zonnepanelen? Ook hierin begeleiden we u wanneer dat nodig mocht zijn.
Deze aanbieding loopt tot medio maart. Wanneer u besluit tot aanschaf van de zonnestroominstallatie plannen we samen met u de installatiedatum.

De materialen

De panelen

Q-Cell Mono half cell technologie uitvoering G8 geheel zwart met vermogen van 335Wp of de zwart-witte paneel met 350 Wp in vermogen welke wij adviseren bij installaties die uit het zicht zijn.

Q-Cell zonnepanelen worden in Duitsland ontwikkeld. Door de nieuwste technieken toe te passen, namelijk PERC-technologie en half-cell-techniek, wordt een rendementsverbetering van 5 tot 8% bereikt ten opzichte van andere zonnepanelen.  Q-cell is gegarandeerde kwaliteit met een buitengewoon lage graad van paneeldegradatie, die wordt ondersteund door 12 jaar productgarantie en een lineaire prestatiegarantie van 25 jaar ( 85% na 25 jaar).

De omvormers

APS-micro-omvormers
Deze micro-omvormers zijn kleinere omvormers die per paneel worden geïnstalleerd.
Deze omvormers worden onder de panelen geplaatst Dit heeft vele voordelen te weten: geen last van schaduwwerking; minder vermogensverlies en geen trillingen of geluidsoverlast van de omvormer in huis.
APS geeft 20 jaar garantie!

Bevestigingssysteem.

Click-Fit/Flat-fix is een Nederlands topmerk en is door alle instanties in de bouwwereld toegelaten. Click-Fit/Flat-fix is daarmee marktleider in Nederland.
Productgarantie van 20 jaar

Garanties

Naast de productgaranties geven wij als NuytGroep 2 jaar installatiegarantie, deze kunt u verlengen per 2 jaar wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij ons. De kosten voor dit onderhoudscontract bedragen EUR 70,00 exclusief BTW per jaar. Het grote voordeel
voor u: Geen voorrijkosten bij eventuele storingen, ook niet wanneer u gebruikt maakt van een van de vele diensten van de NuytGroep.

Monitoring

Elke omvormer wordt door middel van een Gateway gemonitord en het internet opgebracht. Hierdoor kunt u, maar ook wij (via inlogcodes) dagelijks zien wat de zonnestroom installatie in z’n geheel maar ook per paneel aan energie opwekt.

Bij storingen zien wij dat in een vroeg stadium waardoor wij snel actie kunnen ondernemen. Dus 100% garantie op een goed werkend systeem!
Een installatie zonder zorgen!

Installatie en veiligheid

De installatie wordt in de meterkast aangesloten op een aparte 230V eindgroep. De aanleg van de kabels gebeurt netjes en conform de NEN1010.

De route van de bekabeling wordt altijd met u overlegd. De installatie wordt aangelegd en geplaatst door onze monteurs, welke allen een gedegen opleiding hebben genoten in PV- installaties.

Naast normen en regels werken wij ook 100% veilig! Wist u dat u als
opdrachtgever ook verantwoordelijk voor veiligheid bent?

Daarom zijn wij als NuytGroep 100% VCA gecertificeerd.

Naast mailen of bellen kunt u ook direct een afspraak inplannen.