Direct een afspraak inplannen? Dat kan in onze agenda!

Na de succesvolle jaren 2017 en 2018 waarbij we de groepsaankoop zonnepanelen Utrechtse Heuvelrug / Regionaal Energieloket hebben mogen verzorgen, en 2019 een mooi jaar waarbij we vele aanvragen en opdrachten hebben mogen ontvangen uit de mond op mond aanbevelingen van onze relaties hebben we nu een nieuwe winteractie.

Toen geselecteerd op basis van;

  • Kwaliteit van de aangeboden materialen (zonnepanelen; omvormer en
  • montagesysteem.
  • Geboden Garanties.
  • Vak certificaten en keurmerken.
  • Prijs
  • Afstand tot zuid-oost Utrecht.

Uw voordeel
Scherpe Prijs

In deze actie zijn de prijzen gelijk gebleven aan de acties van 2019. Voordeel nu is dat u voor de kwaliteit welke wij leveren het zelfde gaat betalen echter met meer opwekvermogen. Onze huidige zonnepanelen hebben afhankelijk van type een vermogen van 335Wp of 345Wp.

Deze actie heeft twee gezichten; ten eerste bent u klaar om voor het voorjaar en de zomer in 2020 al flink zelf op te wekken. En ten tweede;  als u dat samen met uw buren doet komen er nog flink extra kortingen bij.

Hoge kwaliteit
In het verleden is er door het Regionaal Energie Loket veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het materiaal. Er hebben een aantal experts meegekeken en deze hebben uit meerdere leveranciers de beste gekozen. Hierbij is vooral gekeken naar prijs/kwaliteit verhouding.

Lokale installateur
De NuytGroep is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen. Volgens het Regionaal Energie Loket zelfs een voorbeeld voor de collega installateurs.

Het grote voordeel van lokaal is dat de aanrijtijden zeer kort zijn ingeval van eventuele storingen; Korte reistijd is natuurlijk veel duurzame en u stimuleert de lokale economie.

Plan direct een afspraak in onze agenda!

Hoe gaat het in z’n werk
Wanneer u interesse heeft in een geheel vrijblijvend advies kunt u een afspraak maken in de automatische agenda of telefonisch op 0343-410783.
Wij komen dan voor een gesprek aan de “keukentafel” waarin we al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij inspecteren uw dak en bekijken samen met u welk systeem voor u het meest geschikt zou zijn.
Vervolgens krijgt u binnen een week een passende aanbieding met daarin de prijs met een eerlijke terugverdientijd.
Wist u dat u als particulier nog steeds de Btw kan terugvorderen over de aanschaf van zonnepanelen? Ook hierin begeleiden we u wanneer dat nodig mocht zijn.
Deze aanbieding loopt tot medio maart. Wanneer u besluit tot aanschaf van de zonnestroominstallatie plannen we samen met u de installatiedatum.

De materialen
De panelen

Q-Cell Mono half cell technologie uitvoering G6 geheel zwart met vermogen van 335Wp of de zwart-witte paneel met 345 Wp in vermogen welke wij adviseren bij installaties die uit het zicht zijn.

Q-Cell zonnepanelen worden in Duitsland ontwikkeld. Door de nieuwste technieken toe te passen, namelijk PERC-technologie en half-cell-techniek, wordt een rendementsverbetering van 5 tot 8% bereikt ten opzichte van andere zonnepanelen.  Q-cell is gegarandeerde kwaliteit met een buitengewoon lage graad van paneeldegradatie, die wordt ondersteund door 12 jaar productgarantie en een lineaire prestatiegarantie van 25 jaar ( 85% na 25 jaar).

De omvormers
APS-micro-omvormers
Deze micro-omvormers zijn kleinere omvormers die per paneel worden geïnstalleerd.
Deze omvormers worden onder de panelen geplaatst Dit heeft vele voordelen te weten: geen last van schaduwwerking; minder vermogensverlies en geen trillingen of geluidsoverlast van de omvormer in huis.
APS geeft 20 jaar garantie!

Bevestigingssysteem.
Click-Fit/Flat-fix is een Nederlands topmerk en is door alle instanties in de bouwwereld toegelaten. Click-Fit/Flat-fix is daarmee marktleider in Nederland.
Productgarantie van 20 jaar

Garanties
Naast de productgaranties geven wij als NuytGroep 2 jaar installatiegarantie, deze kan verhoogd worden naar 5 jaar, wanneer u een onderhoudscontract afsluit. De kosten voor dit onderhoudscontract bedragen EUR 70,00 exclusief BTW per jaar. Het grote voordeel
voor u: Geen voorrijkosten bij eventuele storingen, ook niet wanneer u gebruikt maakt van een van de vele diensten van de NuytGroep.

Monitoring
Elke omvormer wordt door middel van een Gateway gemonitord en het internet opgebracht. Hierdoor kunt u, maar ook wij (via inlogcodes) dagelijks zien wat de zonnestroom installatie in z’n geheel maar ook per paneel aan energie opwekt.

Bij storingen zien wij dat in een vroeg stadium waardoor wij snel actie kunnen ondernemen. Dus 100% garantie op een goed werkend systeem!
Een installatie zonder zorgen!

Installatie en veiligheid
De installatie wordt in de meterkast aangesloten op een aparte 230V eindgroep. De aanleg van de kabels gebeurt netjes en conform de NEN1010. De route van de bekabeling wordt altijd met u overlegd. De installatie wordt aangelegd en geplaatst door onze monteurs, welke allen een gedegen opleiding hebben genoten in PV- installaties. Naast normen en regels werken wij ook 100% veilig! Wist u dat u als
opdrachtgever ook verantwoordelijk voor veiligheid bent?

Daarom zijn wij als NuytGroep 100% VCA gecertificeerd.

Naast mailen of bellen kunt u ook direct een afspraak inplannen.