Uw eigen laadpaal thuis

Ga onbezorgd op weg met uw elektrische auto door een laadpaal thuis in de Utrechtse Heuvelrug en omstreken te laten aanleggen. Met zo’n elektrische laadpaal is uw auto altijd klaar om u naar welke bestemming dan ook te vervoeren. En zo’n laadpaal thuis installeren laat u over aan uw betrouwbare partner in de duurzame elektrotechniek: De NuytGroep.

Thuisladen: snel, makkelijk en veilig

Elektrisch rijden is allang geen onbekend fenomeen meer, of een luxe die is weggelegd voor het hogere segment. In deze tijden van groeiende aandacht voor duurzaamheid stappen steeds meer mensen in de elektrische auto. En zodra u de trotse eigenaar van zo’n voertuig bent, is het noodzakelijk een laadpaal thuis te hebben. Het is immers geen doen om de auto steeds op een openbaar oplaadpunt neer te zetten. U wilt de auto natuurlijk gewoon snel, makkelijk en veilig thuisladen.

Een laadpaal installeren is een specialistische bezigheid. Het is een relatief nieuwe techniek. Bovendien komen er bijkomstige werkzaamheden bij kijken, zoals een nieuwe groep in de meterkast aanleggen. Omwille van uw gemak en de veiligheid is het belangrijk dat de installatie goed gebeurt. Laat het daarom over aan De NuytGroep en u hoeft zich er geen zorgen om te maken.

Een laadoplossing op maat

Welke laadpaal voor u de beste keuze is, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het type auto, het verbruik van uw huishouden en de mogelijkheden op locatie. Uiteraard kunnen wij u hierin eerlijk en deskundig adviseren. Wij zijn partner van het Nederlandse bedrijf EV. Door het uitgebreide aanbod en onze gecombineerde expertise kunnen wij u altijd de perfecte laadpaal bieden.

Meer weten of een afspraak maken? Bel naar 0343 – 410 783 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Vanuit Amerongen komen wij graag bij u in de regio Utrechtse Heuvelrug langs om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte uit te brengen.