InfraroodverwarmingGeniet van de ongekend comfortabele infraroodverwarming in uw kantoor; werkplaats; huis; enz. U verwarmt heel eenvoudig iedere ruimte perfect naar behoefte. Dus de slaapkamer wat minder dan de woonkamer; kantoor wat meer dan de werkplaats. Infraroodverwarming is comfortabeler en zuiniger dan traditionele verwarming. Zeker als u over zonnepanelen beschikt die de benodigde elektriciteit opwekken.

De NuytGroep is installateur van infraroodverwarming van het merk ThermIQ. ThermIQ is fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. Ze produceren innovatieve producten van hoge kwaliteit. Door continu te innoveren kunnen ze de positie als kwaliteitsproducent van infrarood verwarming behouden. Daarnaast werken ze met een perfecte combinatie van ambachtelijke professionaliteit, een geavanceerd productieproces en zeer strenge kwaliteitscontroles.

Met infraroodverwarming kunt u uw huis, kantoor of praktijk zuinig en comfortabel verwarmen. Infraroodverwarming werkt op elektriciteit, wat duurzaam kan worden opgewekt. Door intelligente sturing geeft het alleen warmte waar u het nodig heeft. Zo gebruikt u minder energie, wat weer goed is voor het milieu.

Voor uitgebreidere informatie zou u de website van deze producent eens kunnen bezoeken; http://www.thermiq.nl