Montage - De NuytGroep

Laat uw elektra aanleggen door De NuytGroep

Al uw elektrotechnische werkzaamheden besteed u met een gerust hart uit aan de specialisten van De NuytGroep. Van een storing verhelpen tot complete elektra aanleggen in de Utrechtse Heuvelrug en omgeving: wij doen het allemaal voor u. Onze vakbekwame en vriendelijke elektriciens hebben alles in huis om een prettig proces en een goed eindresultaat neer te zetten.

Elektriciteit laten aanleggen

Elektrawerk is een vak apart. Voor een goed werkend en bovenal veilig resultaat is het belangrijk dat de aansluiting van elektra meteen correct gebeurt. En dat is precies wat De NuytGroep voor u realiseert. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat er bij elektra aanleggen komt kijken. Ongeacht om wat voor werkzaamheden het precies gaat. U kunt ons inschakelen voor o.a. het volgende:

  • Groepenkasten
  • Datanetwerken
  • Beveiligingsinstallaties
  • Alarm- en camerasystemen
  • Laadpalen
  • Zonnepanelen
  • Complete huisinstallaties

Bij alles wat wij doen, hebben wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij helpen u aan duurzame oplossingen in de elektrotechniek die passen bij uw wensen en behoeften. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw budget en geven we te allen tijde eerlijk advies. In de gehele Utrechtse Heuvelrug en omstreken zijn wij uw betrouwbare partner.

Service aan uw elektra

Naast elektriciteit aanleggen doen wij ook aan onderhoud, inspectie en reparatie. Een goede installatie is immers één ding, maar de werking moet natuurlijk goed blijven. Plus: het kan altijd voorkomen dat er een defect of storing optreedt. In al deze gevallen staan onze elektromonteurs voor u klaar. U kunt ons eenmalig inschakelen, bijvoorbeeld bij een plotselinge storing, of een voordelig all-in servicecontract afsluiten. Hiermee komen wij regelmatig langs om al uw elektra te controleren en onderhouden waar nodig, voor een aantrekkelijk vast bedrag. Dat scheelt!

Uw elektra laten aanleggen of onderhouden? Informeer naar de mogelijkheden door contact met De NuytGroep op te nemen. U bereikt ons via tel. 0343 – 410 783 of het online formulier. Wij komen snel langs en brengen altijd eerst een vrijblijvende offerte op maat uit. Zo weet u waar u aan toe bent.