WindturbinesDe NuytGroep is de huis installateur van de nieuwste, meest innovatieve windturbine ter wereld. De LIAM windmolen is super efficiënt, relatief goedkoop en veilig voor vogels.
De molen is niet alleen een manier om zelf energie op te wekken maar is natuurlijk een fantastische uitstraling voor uw bedrijf. De molen is te verkrijgen in zo’n beetje alle kleuren, dus ook in uw bedrijfskleuren.

Wij van De NuytGroep zijn één van de weinige bedrijven gecertificeerd voor het plaatsen van de Archimedes LIAM F-1 Turbine. Wij hebben de eer gehad om de allereerste LIAM in Nederland te plaatsen, deze draait inmiddels op het dak van het Rotterdams Havenbedrijf. Naast deze molen hebben wij reeds bij meerdere bedrijven de Liam windmolen mogen plaatsen Op deze manier hebben we een gedegen ervaring opgebouwd in het instaleren van deze unieke molen.
Tevens verzorgen wij in samenwerking met Archimedes Global voor de collega installateurs een Cursus voor het veilig en gedegen installeren, inregelen en aansluiten van de LIAM windmolen.
Voor meer informatie over de ontwikkeling en technische informatie verwijzen wij u graag naar www.dearchimedes.com

Interesse?
Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend advies.