All-in OnderhoudscontractDe NuytGroep beschikt over een uitgebreid assortiment aan activiteiten en diensten . Dit stelt ons in staat zeer aantrekkelijke service contracten aan te bieden. Uw alarmsysteem; ontruimingsalarm; noodverlichtingen etc. in 1 keer gecontroleerd. 1 keer voorrijden dus aanzienlijk goedkoper (en duurzamer). Voorrijkosten worden door ons niet berekend wanneer u een servicecontract heeft. Ook de (verplichte) NEN 3140 keuring kan hier in mee genomen worden.

 

Voor het onderwijs

Vooral voor onderwijs instellingen is een All-in service contract aantrekkelijk. De NuytGroep heeft al enkele jaren meerdere schoolinstellingen naar tevredenheid op deze manier van dienst kunnen zijn. Wij denken mee met energie besparen; juiste verlichting keuzes; binnenklimaat beheersing; etc. Maar ook natuurlijk met kosten besparingen.

 

Voor het bedrijfsleven

Natuurlijk is een all-in service contract ook aantrekkelijk voor bedrijfsgebouwen. Ook hier denken we mee met energiebesparende oplossingen, die ook de moeite waard zijn om in te investeren; verlichtingskeuzes; binnenklimaat beheersing; etc. U kunt altijd een vrijblijvend advies aanvragen voor uw bedrijf.

 

Voor de particulier

Eerlijkheidshalve hebben de meesten woonhuizen niet zo veel verschillende installaties. Toch is het vaak interessant om eens te kijken naar waar en hoe er kosten bespaard kunnen worden. Dus ook voor de particulier is de NuytGroep een betrouwbare partner.