U de zonnepanelen van de NuytGroep, samen sparen we voor nieuwe bomen voor Leersum

Onze Najaars- en Winteractie

Direct een afspraak inplannen? Dat kan in onze agenda!

Zoals u wellicht heeft meegekregen zijn tijdens de valwind op 18 juni in Leersum en omgeving veel bomen omgewaaid. Alles bij elkaar meer dan zo’n 4.000 bomen binnen de dorpen, landgoederen en de bossen.

De stichting “Bomen voor Leersum e.o” heeft als doel om op bepaalde locaties in de dorpen waar grote bomen stonden deze te vervangen voor nu al redelijk grote bomen. Dat kost inclusief plaatsen veel geld. De NuytGroep heeft besloten als lokaal bedrijf deze stichting te ondersteunen met een herfst en winteractie om tijdens deze periode (1 oktober tot 31 maart 2022) voor elk verkocht zonnepaneel 5 euro te doneren aan de stichting.

Wat we aan U vragen om deze actie te ondersteunen door net als de NuytGroep per zonnepaneel ook deze 5 euro per paneel te doneren. Dit wordt apart gemeld op de factuur. En bijgehouden op onze site.

Tijdens deze najaars- en winteractie van de NuytGroep krijgt u voor een scherpe prijs een hoge kwaliteit zonnestroominstallatie.

De Actie: U en de NuytGroep leggen per zonnepaneel 5,00 euro in het spaarpotje voor nieuwe bomen op de landgoederen in Leersum, Valkenheide en Maarsbergen.
Zodat we in 2022 een mooie bijdrage kunnen leveren aan de stichting “Bomen voor Leersum” Doet u mee?
Dubbel duurzaam bezig zijn, voor u de zon en de energie daaruit voor Leersum nieuwe bomen.
Deze actie loopt van 1 oktober 2021 tot aan 31 maart 2022.

Bel ons voor een afspraak voor het adviesgesprek 0343-410783 of maak zelf een afspraak hier.

Weten waar de Stichting “Bomen voor Leersum” voor staat? Ga dan naar www.bomenvoorleersum.nl

Uw voordeel

Hoge kwaliteit

In het verleden is er door het Regionaal Energie Loket veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het materiaal. Er hebben een aantal experts meegekeken en deze hebben uit meerdere leveranciers de beste gekozen. Hierbij is vooral gekeken naar prijs/kwaliteit verhouding.

Lokale installateur

De NuytGroep is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen. Volgens het Regionaal Energie Loket zelfs een voorbeeld voor de collega installateurs.

Het grote voordeel van lokaal is dat de aanrijtijden zeer kort zijn ingeval van eventuele storingen; Korte reistijd is natuurlijk veel duurzame en u stimuleert de lokale economie.

Plan direct een afspraak in onze agenda!

BTW teruggaven

Wanneer u als particulier zonnepanelen aanschaft kunt u de btw over deze terugvorderen van de belastingdienst.  Voor deze btw teruggave verwijzen wij u graag naar: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/btw/content/btw-terugvragen-voor-zonnepanelen-ik-ben-particulier

U krijgt echter niet de gehele 100% terug, de belastingdienst rekent een forfait van 20 euro per 1000Wp geïnstalleerd vermogen. En wegens indak systeem wordt maximaal 1/3 van de Btw terug betaald.

Na installatie wordt dit geheel verzorgd door onze partner NBA op de mail na oplevering vind u een link. Zodat u verder totaal bent ontzorgd.

Hoe gaat het in z’n werk

Wanneer u interesse heeft in een geheel vrijblijvend advies kunt u een afspraak maken in de automatische agenda of telefonisch op 0343-410783.
Wij komen dan voor een gesprek aan de “keukentafel” waarin we al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij inspecteren uw dak en bekijken samen met u welk systeem voor u het meest geschikt zou zijn.
Vervolgens krijgt u binnen een week een passende aanbieding met daarin de prijs met een eerlijke terugverdientijd.
Wist u dat u als particulier nog steeds de Btw kan terugvorderen over de aanschaf van zonnepanelen? Ook hierin begeleiden we u wanneer dat nodig mocht zijn.
Deze aanbieding loopt tot medio maart. Wanneer u besluit tot aanschaf van de zonnestroominstallatie plannen we samen met u de installatiedatum.

De materialen

De panelen

Q-Cell Mono half cell technologie uitvoering G8 geheel zwart met vermogen van 340Wp of de zwart-witte paneel met 355 Wp in vermogen welke wij adviseren bij installaties die uit het zicht zijn.

Q-Cell zonnepanelen worden in Duitsland ontwikkeld. Door de nieuwste technieken toe te passen, namelijk PERC-technologie en half-cell-techniek, wordt een rendementsverbetering van 5 tot 8% bereikt ten opzichte van andere zonnepanelen.  Q-cell is gegarandeerde kwaliteit met een buitengewoon lage graad van paneeldegradatie, die wordt ondersteund door 25 jaar productgarantie en een lineaire prestatiegarantie van 25 jaar ( 85% na 25 jaar).

De omvormers

APS-micro-omvormers
Deze micro-omvormers zijn kleinere omvormers die per paneel worden geïnstalleerd.
Deze omvormers worden onder de panelen geplaatst Dit heeft vele voordelen te weten: geen last van schaduwwerking; minder vermogensverlies en geen trillingen of geluidsoverlast van de omvormer in huis.
APS geeft 20 jaar garantie!

Bevestigingssysteem.

Click-Fit/Flat-fix is een Nederlands topmerk en is door alle instanties in de bouwwereld toegelaten. Click-Fit/Flat-fix is daarmee marktleider in Nederland.
Productgarantie van 20 jaar

Garanties

Naast de productgaranties geven wij als NuytGroep 2 jaar installatiegarantie, deze kunt u verlengen per 2 jaar wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij ons. De kosten voor dit onderhoudscontract bedragen EUR 70,00 exclusief BTW per jaar. Het grote voordeel
voor u: Geen voorrijkosten bij eventuele storingen, ook niet wanneer u gebruikt maakt van een van de vele diensten van de NuytGroep.

Monitoring

Elke omvormer wordt door middel van een Gateway gemonitord en het internet opgebracht. Hierdoor kunt u, maar ook wij (via inlogcodes) dagelijks zien wat de zonnestroom installatie in z’n geheel maar ook per paneel aan energie opwekt.

Bij storingen zien wij dat in een vroeg stadium waardoor wij snel actie kunnen ondernemen. Dus 100% garantie op een goed werkend systeem!
Een installatie zonder zorgen!

Installatie en veiligheid

De installatie wordt in de meterkast aangesloten op een aparte 230V eindgroep. De aanleg van de kabels gebeurt netjes en conform de NEN1010.

De route van de bekabeling wordt altijd met u overlegd. De installatie wordt aangelegd en geplaatst door onze monteurs, welke allen een gedegen opleiding hebben genoten in PV- installaties.

Naast normen en regels werken wij ook 100% veilig! Wist u dat u als
opdrachtgever ook verantwoordelijk voor veiligheid bent?

Daarom zijn wij als NuytGroep 100% VCA gecertificeerd.

Naast mailen of bellen kunt u ook direct een afspraak inplannen.