De diensten van de NuytGroep

All-in Onderhoudscontract

All-in onderhoudscontract

Speciaal voor het onderwijs bieden wij alle werkzaamheden in een all-in onderhoudscontract.

Zonnestroominstallaties

Zonnepanelen

Duitse kwaliteit panelen met langdurige garanties. Sterke prijs/kwaliteit verhouding

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming

Comfortabel verwarmen en werkt op elektriciteit, wat weer duurzaam kan worden opgewekt.

Klimaatbeheersing

Binnenklimaat beheersing

Co2 en fijn-stofbeheersing door het toepassen van speciale verlichting.

Verlichting

Lightsysteem

Toepassingen van de meest moderne technieken en systemen met als doel zo efficiënt mogelijk te verlichten en energie te besparen.

Monitorsysteem - De NuytGroep

Monitorsysteem

Wij zijn erkend EnergieBesparingsAdviseur. Weten waarop u het meeste kan besparen!

Montage - De NuytGroep

Elektra

Elektrotechnische installaties; beveiligingssystemen; camerasystemen.

All-in onderhoudscontact

Mannetje0001De NuytGroep beschikt over een uitgebreid assortiment aan activiteiten en diensten . Dit stelt ons in staat zeer aantrekkelijke service contracten aan te bieden. Uw alarmsysteem; ontruimingsalarm; noodverlichtingen etc. in 1 keer gecontroleerd. 1 keer voorrijden dus aanzienlijk goedkoper (en duurzamer). Voorrijkosten worden door ons niet berekend wanneer u een servicecontract heeft. Ook de (verplichte) NEN 3140 keuring kan hier in mee genomen worden.

Voor het onderwijs

Vooral voor onderwijs instellingen is een All-in service contract aantrekkelijk. De NuytGroep heeft al enkele jaren meerdere schoolinstellingen naar tevredenheid op deze manier van dienst kunnen zijn. Wij denken mee met energie besparen; juiste verlichting keuzes; binnenklimaat beheersing; etc. Maar ook natuurlijk met kosten besparingen.

Voor het bedrijfsleven

Natuurlijk is een all-in service contract ook aantrekkelijk voor bedrijfsgebouwen. Ook hier denken we mee met energiebesparende oplossingen, die ook de moeite waard zijn om in te investeren; verlichtingskeuzes; binnenklimaat beheersing; etc. U kunt altijd een vrijblijvend advies aanvragen voor uw bedrijf.

Voor de particulier

Eerlijkheidshalve hebben de meesten woonhuizen niet zo veel verschillende installaties. Toch is het vaak interessant om eens te kijken naar waar en hoe er kosten bespaard kunnen worden. Dus ook voor de particulier is de NuytGroep een betrouwbare partner.